Αναβολή για Εργοτέλη, Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Αναβολή για Εργοτέλη, Πανιώνιο

bet365

Αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της καταγγελίας του Εργοτέλη στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ σε βάρος του Πανιωνίου. Την προσεχή Τετάρτη (6/6) ορίστηκε η νέα ημερομηνία.

Εργοτέλης και Πανιώνιος βρίσκονται στα... μαχαίρια, έπειτα από την καταγγελία των κρητικών στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για παράνομες μεταγραφές των «κυανέρυθρων» και για οφειλές σε παίκτες. Η εκδίκαση αυτής ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, όμως ο σύλλογος του Ηρακλείου πήρε αναβολή. Αυτό έγινε με σκοπό οι άνθρωποι της ομάδας να κερδίσουν χρόνο και να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία.

Το αίτημα κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπος του Εργοτέλη στην υπόθεση, Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, και το έκανε δεκτός ο Αργύρης Λίβας, που εκπροσωπεί το σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Έτσι, η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη (6/6). Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Εργοτέλης διεκδικεί με αυτόν τον τρόπο την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, με δεδομένο ότι η Σούπερ Λιγκ δεν επικύρωσε τη βαθμολογία από τη 12η μέχρι και τη 16η θέση, μεταξύ των οποίων είναι οι δυο ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα