Ρονάλντο: «Θέλω καλό τουρνουά»

Ρονάλντο: «Θέλω καλό τουρνουά»

bet365

Για το EURO που ξεκινάει σε μια εβδομάδα, την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Για τη συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο

«Για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο, όπως είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι σαν δεύτερος πατέρας για εμένα. Έφτασα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 18 και μου έμαθε πολλά. Η συνεργασία με τον Μουρίνιο είναι κάτι σπουδαίο για εμένα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμένα. Έχω μάθει αρκετά πράγματα, τα οποία με βοηθούν να βελτιώνομαι συνεχώς και να βρίσκομαι σε πολύ καλό επίπεδο. Πρώτα ήταν ο Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι κάτι σπουδαίο για εμένα»

Για τη δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της επόμενης σεζόν

«Έχουμε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε διατηρήσει την ίδια βάση και χρειάζεται να προσθέσουμε νέους παίκτες στο ρόστερ. Έχουμε τα πάντα για να κάνουμε μία σπουδαία σεζόν του χρόνου και θα πάμε για το καλύτερο».

Για τους στόχους της «βασίλισσας» τη νέα αγωνιστική περίοδο

«Είναι πιθανό να κατακτήσουμε έξι τίτλους την επόμενη σεζόν»

Για το Euro που ξεκινάει σε λίγες μέρες

«Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Είναι καλό που συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα διασκεδάζουμε, επειδή έχουμε μπροστά μας μία σπουδαία διοργάνωση και όλοι έχουμε υψηλές βλέψεις για αυτό. Θέλω να κάνω ένα καλό τουρνουά και να είμαι σε καλή κατάσταση».

Για τον δεύτερο όμιλο, όπου οι Πορτογάλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν Γερμανία, Δανία και Ολλανδία

«Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση, αλλά οι προπονητές γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν. Όταν υπάρχει ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να “χτιστεί” μία ομάδα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία. Υπάρχει χρόνος να προετοιμαστεί η ομάδα και να αφομοιώσει τακτικές ή στρατηγικές».

 

Τελευταία Νέα