Γεωργέας: «Είχα ονειρευτεί άλλο τέλος»

Γεωργέας: «Είχα ονειρευτεί άλλο τέλος»

Gazzetta team
Γεωργέας: «Είχα ονειρευτεί άλλο τέλος»

bet365

Την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Νίκος Γεωργάς τονίζοντας πως είχε ονειρευτεί διαφορετικό τέλος της καριέρας τους στην «Ένωση».

Ο 35χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στη «Live Sport», ανέφερε σχετικά με τη μη αδειοδότηση της ΑΕΚ: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη αυτή η εξέλιξη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Αν δεν αλλάξει η ποινή πολλοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν χωρίς δουλειά».

Όσο για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του, είπε: «Υπομονή. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θα περιμένω όσο γίνεται, αφού έχω ονειρευτεί διαφορετικό το τέλος της καριέρας μου στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα