Μιραλάς: «Τιμώ το συμβόλαιό μου»

Μιραλάς: «Τιμώ το συμβόλαιό μου»

Gazzetta team
Μιραλάς: «Τιμώ το συμβόλαιό μου»

bet365

Οι φετινές εμφανίσεις του Κέβιν Μιραλάς έχουν δημιουργήσει ντόρο σχετικά με το μέλλον του, ωστόσο ο Βέλγος άσος ξεκαθάρισε ότι σέβεται και τιμά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μιραλάς τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» τα εξής: «Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις προπονήσεις μου με την εθνική Βελγίου και το επερχόμενο ματς με την Αγγλία. Υπάρχει νέος προπονητής στην εθνική ομάδα ο κ. Βίλμοτς και αισθάνομαι πολύ καλά δουλεύοντας μαζί του. Στον αγώνα με το Μαυροβούνιο σκόραρα και γενικότερα ήταν ένα καλό ματς για μένα και την ομάδα. Θέλω να επαναλάβω ότι είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική και τα όσα λέγονται για μένα και το μέλλον μου είναι απολύτως αναληθή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης θέλω να τονίσω πως όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ξεκουραστώ και μετά θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό για να αρχίσω προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο σέβομαι απόλυτα και τιμώ».

Για να συμπληρώσει: «Υπάρχει αρκετή φημολογία για μένα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν κάνει καλό. Δεν έχω καμία πρόταση και δεν είπα πουθενά ότι έχω πρόταση από κάποια ομάδα. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και όχι η συνέχιση αυτής της φημολογίας. Περιμένω και εγώ, όπως όλοι να υπάρξει συνεργασία με νέο προπονητή, με τον οποίο θα δουλέψουμε στην προετοιμασία σκληρά αλλά και με ηρεμία για να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα