Φεύγει από Μονακό ο Τζαβέλλας
Η Μονακό απέκτησε τον Γιώργο Τζαβέλλα με τη μορφή δανεισμού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του. Ο λόγος σύμφωνα με τους Μονεγάσκους είναι η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Έλληνα άσο, και πιο συγκεκριμένα για τους Λαϊβίν Κουρζαβά και Φλοριάν Πιντό.
Ο Τζαβέλλας αγωνίστηκε με την φανέλα της Μονακό σε 14 ματς της δεύτερης κατηγορίας, έχοντας ένα τέρμα, από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε και μετά. Πλέον, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα της Φρανκφούρτης, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
