Στην «Κυρία» ο Τάσος Δώνης!

Στην «Κυρία» ο Τάσος Δώνης!

Στην «Κυρία» ο Τάσος Δώνης!

bet365

Το μήλο όχι μόνο έπεσε από την μηλιά αλλά από μικρός κάνει το μεγάλο άλμα! Ο Τάσος Δώνης, γιος του Γιώργου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους για τα επόμενα τρία χρόνια!

Μάλιστα υπάρχει ήδη συμφωνία για τρία χρόνια, μεταξύ των δύο πλευρών, με το «τριφύλλι» να καρπώνεται από 250 έως και 500.000 για τα τροφεία του παίκτη. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ΦΙΦΑ, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Σίγουρα ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα του μικρού που από νωρίς δείχνει ότι έχει τεράστιο μέλλον. Έτσι, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική του παρουσία στην εφηβική ομάδα του «τριφυλλιού».

Στον αντίποδα, ο αδελφός του Χρήστος που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων, παρά τις προτάσεις που έχει και αυτός από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Παιανία. Άλλωστε δεν αποκλείεται να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, μιας και εκείνος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει το «τριφύλλι»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα