Τα είπαν Ντέμης-Δημητρέλος

Τα είπαν Ντέμης-Δημητρέλος

Τα είπαν Ντέμης-Δημητρέλος

bet365

Να κρατήσει την ΑΕΚ όρθια μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ζήτησε ο Ντέμης Νικολαΐδης από τον Ανδρέα Δημητρέλο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Πέμπτη.

Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ποτέ για την Ένωση μετά την απόφαση για μη αδειοδότηση και ο Νικολαΐδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημητρέλο δίνοντας του κατευθύνσεις για το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Αυτό που είπε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ στον νυν ήταν να κάνει ό,τι μπορεί για να μην καταρρεύσει η ΠΑΕ πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και σε καμία περίπτωση να μην υπάρξει πρωτοδικείο.

Στο ημερολόγιο προσφορών της vistabet κάθε μέρα μια νέα προσφορά

Αυτό που μετέφερε ο Ντέμης στον Δημητρέλο ήταν ότι αν η ΑΕΚ είναι όρθια ως τις εκλογές, τότε ο ίδιος θα έχει αυξημένες πιθανότητες να βρει μία άκρη με το δημόσιο και να καταφέρει να φτάσει σε νέα ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, πολύ απλά επειδή δεν υπάρχει κυβέρνηση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα