Χωρίς εκπλήξεις οι 11 για Αρμενία

Χωρίς εκπλήξεις οι 11 για Αρμενία

Χωρίς εκπλήξεις οι 11 για Αρμενία

bet365

Χωρίς να επιφυλάσσει εκπλήξεις ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα αρχίσει το σημερινό φιλικό με την Αρμενία (21:30). Οι Σαλπιγγίδης, Φορτούνης και Γκέκας θα είναι στην επίθεση.

Σε λίγες ώρες η Εθνική δίνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο Κίτσμπουελ όπου προετοιμάζεται ενόψει Euro. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 21:30 την Αρμενία και ο Φερνάντο Σάντος γνωστοποίησε στους παίκτες την ενδεκάδα που θα αρχίσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος απέφυγε τις εκπλήξεις και θα ξεκινήσει με τους έντεκα που δοκίμαζε στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης, έχοντας αριστερά τον Χολέμπας, δεξιά τον Παπασταθόπουλο και στο κέντρο της άμυνας τους δύο Παπαδόπουλους (Αβραάμ και Κυριάκο). Στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης και Μανιάτης θα έχουν τον ρόλο του κόφτη, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης σε ένα πιο επιτελικό ρόλο, προσπαθώντας να φτιάξει το παιχνίδι.

Τέλος στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης θα είναι δεξιά, ο Φορτούνης, τον οποίο ο Σάντος δείχνει να εμπιστεύεται, αριστερά και στο κέντρο ο Φάνης Γκέκας. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν από έξι αλλαγές.

 

Τελευταία Νέα