«Ξηλώνεται» για Ντουμπιά η Άρσεναλ

«Ξηλώνεται» για Ντουμπιά η Άρσεναλ

«Ξηλώνεται» για Ντουμπιά η Άρσεναλ

bet365

Το ποσό των 26 εκ. λιρών είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της για τα... μάτια του Σεϊντού Ντουμπιά η Άρσεναλ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Μπορεί στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «κανονιέρηδων» για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, να βρίσκεται το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Μονπελιέ, όπως φαίνεται ωστόσο οι «κανονιέρηδες» έχουν κι αλλού στραμμένη την προσοχή τους. Ένας από αυτούς είναι και ο ο Ντουμπιά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αναφέρει η Daily Mail, για τον οποίο μάλιστα η ρωσική ομάδα αξιώνει το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 26 εκ. λιρών.

Ο Ιβοριανός άσος άλλωστε έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του με τα φετινέ του επιτεύγματα, έχοντας σημειώσει 39 γκολ την σεζόν που πέρασε και παρά την «τσουχτερή» του τιμή, η διοίκηση των Λονδρέζων φέρεται διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή στην Άρσεναλ προσπαθούν να... κλείσουν τα αυτά του Γιόχαν Τζουρού, στις ιταλικές σειρήνες και συγκεκριμένα αυτές της Γιουβέντους. Ο ίδιος πάντως δήλωσε πως: «Αν έρθει μία ενδιαφέρουσα πρόταση για 'μένα, θα την εξετάσουμε πολύ προσεκτικά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα