«Έδεσε» στο λιμάνι ο Ιμπαγάσα!

«Έδεσε» στο λιμάνι ο Ιμπαγάσα!

Gazzetta team
«Έδεσε» στο λιμάνι ο Ιμπαγάσα!

bet365

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη σεζόν ο Αριέλ Ιμπαγάσα καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπό του Αλεχάντρο Καμάνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Βρέντζος τα βρήκαν με τον μάνατζερ του Αργεντινού άσου και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο ενός ακόμα έτους.

Ο Ιμπαγάσα, ο οποίος δέχθηκε μείωση στις αποδοχές του θα λάβει το ποσό των 500.000 ευρώ τα οποία ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 700.000 ευρώ με τα μπόνους. Ο Καμάνιο θα επιστρέψει από Δευτέρα (4/6) και πάλι στην Αθήνα προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Οι πληροφορίες αυτές προκύπτουν από το περιβάλλον του παίκτη, την ώρα που στον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τους.

Στη συνάντηση αυτή δεν έγινε κουβέντα για το θέμα του προπονητή αφού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ που εκπροσωπείται από τον Καμάνιο, δεν φέρεται να βρίσκεται στις προτεραιότητες της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα