Σνάουτσνερ: «Προσοχή στον Νίνη»

Gazzetta team
Σνάουτσνερ: «Προσοχή στον Νίνη»

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Πολωνία όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αμυντική φιλοσοφία της Εθνικής Ελλάδος αλλά και στο μέλλον του.

Αναλυτικά, ο Σνάουτσνερ μίλησε στον πολωνικό Τύπο για:

-το πώς αντιμετωπίζουν οι Έλληνες το ματς με την Πολωνία: «Οι Έλληνες εκτιμούν την Πολωνία και κανείς δεν λέει πως είναι αδύναμη ομάδα. Θυμούνται το περσινό φιλικό και ξέρουν πως δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Γνωρίζουν επίσης ότι θα είναι το εναρκτήριο παιχνίδι για τη διοργανώτρια χώρα και θα έχουν έξτρα κίνητρο. Από την άλλη όμως θυμούνται πως πριν οκτώ χρόνια παίζοντας απέναντι στην οικοδέσποινα Πορτογαλία χωρίς άγχος κατάφεραν να τη νικήσουν και στο τέλος να πάρουν και τον τίτλο».

-το αγωνιστικό στυλ της ελληνικής ομάδας: «Η Ελλάδα συνεχίζει να παίζει με τον τρόπο του Ρεχάγκελ. Ο Σάντος έκανε κάποιες μικρές τροποποιήσεις, αλλά ακολουθεί την ίδια τακτική. Το πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να μη δεχτεί γκολ. Αυτό έκανε και στον ΠΑΟΚ, που ήταν δύσκολο να σκοράρει, αλλά και να δεχτεί γκολ. Λατρεύει την πειθαρχία και δίνει μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Οι περισσότεροι που έπαιζαν επί Ρεχάγκελ είναι πλέον μεγάλοι σε ηλικία και προχώρησε σε ανανέωση στην άμυνα, όπου παίζουν ο Τοροσίδης, ο Αβρ. Παπαδόπουλος, ο Παπασταθόπουλος και ο Κ. Παπαδόπουλος. Παρότι είναι νέοι σε ηλικία, έχουν ήδη αρκετές εμπειρίες και είναι επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις. Θα πρέπει η εθνική Πολωνίας να είναι προσεκτική».

-τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Εθνικής: «Θα έδινα περισσότερη προσοχή στον Σωτήρη Νίνη, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Έκανε πέρυσι καταπληκτική σεζόν και είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται ακόμη και η Μαν. Γιουνάιτεντ. Αργότερα, ωστόσο, του έτυχε ένας σοβαρός τραυματισμός κι έμεινε εκτός δράσης για πολλούς μήνες. Επέστρεψε πρόσφατα στη δράση και καλύπτει το χαμένο έδαφος. Την επόμενη σεζόν θα παίζει στην Πάρμα. Δεν ξέρω αν θα είναι στη βασική ενδεκάδα, αλλά θα πρέπει να τον προσέξουν οι αμυντικοί της Πολωνίας».

-το κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα εν όψει Euro 2012: «Για την ώρα στην Ελλάδα δεν νιώθεις την ατμόσφαιρα του Euro 2012, αλλά κάθε μέρα υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες στα ΜΜΕ. Για την ώρα ο κόσμος έχει πιο σημαντικά προβλήματα, αλλά κάποια στιγμή θα φανεί η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και ο ενθουσιασμός για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

-το μέλλον του μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Ο μάνατζέρ μου έχει δεχτεί κάποιες κρούσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία. Θα δούμε τι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα