Ανάκογλου για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ανάκογλου για ΠΑΟΚ

bet365

Σενάριο για απόκτηση του Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς μετά τη μεταγραφή του Γεωργιάδη.

Την συνεργασία της περασμένης σεζόν θέλουν να συνεχίσουν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα Γάτα, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Θεοδωρίδης, φέρεται να έχει αποφασίσει να σπρώξει ακόμη ένα ταλέντο στον Δικέφαλο του Βορρά, μετά τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Οι Σερραίοι έχασαν το τρένο της επιστροφής στην Super League, και τα έσοδα θα είναι μειωμένα και την νέα σεζόν. Έτσι λοιπόν, τα Λιοντάρια αποφάσισαν να προτείνουν μέσω τρίτου την πώληση του Δημήτρη Ανάκογλου στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός Έλληνας άσος είχε αποτελέσει το μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες, όμως μετά τη μέτρια φετινή σεζόν οι μετοχές του έπεσαν. Παρά ταύτα, στον ΠΑΟΚ δείχνουν να καλοβλέπουν την περίπτωσή του, ειδικά από την στιγμή που η τιμή είναι... συζητήσιμη.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στο ταλέντο του Παναγιωτούδη και έχουν σκοπό να προωθήσουν τον νεαρό άσο, αλλά αν η τιμή είναι χαμηλή, τότε ο Ανάκογλου θα βρεθεί με το... ενάμισι πόδι στην Τούμπα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα