Στο CAS η ΑΕΚ

Στο CAS η ΑΕΚ

Στο CAS η ΑΕΚ

bet365

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση από το δευτεροβάθμιο όργανο, που είναι και το πιθανότερο, τότε οι κιτρινόμαυροι θα στραφούν στο CAS.

Η διοίκηση της ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει ότι μπορούσε στον χρόνο που είχε στη διάθεσή της για να πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, η οποία εκδίκασε την υπόθεσή της και όπως όλα δείχνουν θα απορρίψει το φάκελο της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, συναντήθηκε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε περισσότερο χρόνο, ενώ και στην επιτροπή αδειοδότησης ζήτησε αναστολή της απόφασης μέχρι και την 29 Ιουνίου. Ούτε αυτό το αίτημα της ΑΕΚ όμως αναμένεται να γίνει δεκτό.

Έτσι λοιπόν, οι κιτρινόμαυροι σκέπτονται να απευθυνθούν στο CAS. O λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της κιτρινόμαυρης Ώρας, για να κερδίσουν χρόνο. Από την ημέρα που η Ένωση θα πάει την υπόθεση στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο θα κερδίσει αυτόματα 15 ημέρες, χρόνος στον οποίο η διοίκηση θα κοιτάξει να διευθετήσει τα ζητήματά της και να προσπαθήσει να βρει μια λύση.

Βέβαια, έτσι κινδυνεύει και με επιπλέον τιμωρία από την Ευρώπη αυτή τη φορά, κάτι που σημαίνει ότι το τρένο της Ευρώπης θα χαθεί σε κάθε περίπτωση και τη θέση της θα πάρει ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο δεν αποκλείεται να μπορέσει να κερδίσει το δικαίωμα μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα