Tέλος και επίσημα ο Ζαρντίμ

Tέλος και επίσημα ο Ζαρντίμ

Θάνος Σαρρής
Tέλος και επίσημα ο Ζαρντίμ

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έλυσε και επίσημα τη συνεργασία του με την Μπράγκα και σύντομα θα ανακοινώσει την επόμενη ομάδα του. Φέρεται ένα βήμα από την Πόρτο, ενώ «παίζει» και για Ολυμπιακό!

Ο ταλαντούχος προπονητής είχε μια καλή χρονιά με τον πορτογαλικό σύλλογο, οδηγώντας την στην τρίτη θέση, ωστόσο από χθες «βούιξε» η Πορτογαλία ότι λύνει το συμβόλαιό του! Τελικά, οι φήμες αποδείχθηκαν αλήθεια και όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, αποτελεί το φαβορί για τη διαδοχή του Βίτορ Περέιρα στην Πόρτο. Τα σενάρια ωστόσο, θέλουν και τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του!

Η ανακοίνωση της Μπράγκα: «Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συμφώνησε σήμερα στις 30 Μαΐου του 2012 με τη Μπράγκα στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Η Μπράγκα εκτιμά τη δουλειά του και επαινεί τον σπουδαίο επαγγελματισμό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και του τεχνικού του επιτελείου για τις υπηρεσίες τους τη χρονιά 2011/12. Η Μπράγκα τους εύχεται καλή τύχη και κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό τους μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα