«Όχι» Κατίδη για συνάντηση

«Όχι» Κατίδη για συνάντηση

Gazzetta team
«Όχι» Κατίδη για συνάντηση

bet365

Αρνητικός ήταν ο Γιώργος Κατίδης στην πρόταση που του έγινε από την διοίκηση του Άρη για να συναντηθούν και να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο θέμα της προσφυγής του.

Ο νεαρός άσος των «κιτρίνων» έχει καταθέσει προσφυγή για τα 25.000 ευρώ που του οφείλονται, θέμα που έπρεπε άμεσα να λύσουν οι Θεσσαλονικείς για να προχωρήσει το θέμα της αδειοδότησης. Βέβαια το συγκεκριμένο ποσό δεν φαίνεται ότι είναι το ακριβές πρόβλημα της υπόθεσης, όσο το ενδεχόμενο να θελήσει ο παίκτης να πάρει και την ελευθέρας του.

Σύμφωνα άλλωστε με την νέα νομοθεσία, ακόμα και αν ο Άρης καταβάλει το ποσό που ζητάει ο Κατίδης, δεν θα έχει το δικαίωμα να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αν δεν το θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Μετά την άρνηση του μάλιστα στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Αγαπητός Αμπελάς για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, αφού τους παρέπεμψε στον δικηγόρο του και τον εκπρόσωπό του, στην Αλκμήνης θεωρούν ότι ο παίκτης θέλει ν' αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα