Mένει στον ΠΑΣ ο Κώτσιος

Gazzetta team
Mένει στον ΠΑΣ ο Κώτσιος

bet365

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ηλία Κώτσιο αναμένεται να προχωρήσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο παίκτης δείχνει θετικός στην πρόταση που του έγινε.

Ο στόπερ των Ηπειρωτών αποτέλεσε μία από τις βασικές μονάδες της ομάδας του, στην μεγάλη μάχη που έδωσε για την παραμονή στην κατηγορία και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να υπερασπίζει και την επόμενη χρονιά το κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ. Επιθυμία άλλωστε του Γιώργου Χριστοβασίλη, είναι να παραμένουν στον σύλλογο όλοι οι παίκτες που βοήθησαν για να συνεχίσει η ομάδα και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ και σίγουρα ένας εξ αυτών είναι και ο έμπειρος αμυντικός.

Ο πρόεδρος του «Άγιαξ» συναντήθηκε με τον Κώτσιο και του έκανε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει θετικός σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Την τελική του ωστόσο απάντηση αναμένεται να την δώσει εντός των προσεχών ημερών, την στιγμή που το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τον Λεάντρο Μπεσέρα. Στην περίπτωση βέβαια του Αργεντινού τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες όπως φαίνεται, που τον «γλυκοκοιτάζουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα