«Κόλλησε» στο μηδέν η Ρωσία

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ρωσία

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ρωσία

bet365

Η Ρωσία έμεινε στο 0-0 με την Λιθουανία, με τον Τζαγκόεβ να κάνει την εμφάνισή του και τους παίκτες του Άντβοκατ να μην ικανοποιούν με την απόδοσή τους λίγο πριν το τελευταίο τους φιλικό.

Οι Ρώσοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στο γκολ. Πριν καν συμπληρωθεί το 1' οι αντίπαλοί μας στο Euro έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κλιμαβίτσιους προσπάθησε να διώξει, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του και γλίτωσε από ένα απίστευτο αυτογκόλ!

Δευτερόλεπτα αργότερα οι Λιθουανοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει εκείνοι το προβάδισμα, όταν το σουτ του Αντριουσκεβίτσιους σταμάτησε στο δοκάρι Ακινφέεβ σε ένα τρελό λεπτό! Η συνέχεια της αναμέτρησης βρήκε τους Ρώσους να προσπαθούν για το γκολ, τον Ντενίσοβ να είναι από τους κορυφαίους και τον Ιζμαΐλοβ να κάνει ακόμη μία καλή εμφάνιση και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα στα τελικά. Οι φάσεις μπροστά στις εστίες ήταν ελάχιστες και δεν υπήρξε ούτε μία άξια αναφοράς και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Τελευταίο φιλικό για τους Ρώσους είναι απέναντι στην Ιταλία την ερχόμενη Παρασκευή (01/06).

Ρωσία (Ντικ Άντβοκατ): Ακινφέεβ, Ανιουκόβ, Ιγκνασέβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Ντ. Κομπάροβ (46' Ζιρκόβ), Ντενίσοβ, Ζιριάνοβ (46' Τζαγκόεβ), Σιρόκοβ (72' Σεμσόβ), Ιζμαΐλοβ (46' Κοκόριν), Αρσάβιν, Κερζακόβ (46' Παβλιουτσένκο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα