Πρόταση από Αγγλία για Βασιλείου

Νίκος Τσιώκος
Πρόταση από Αγγλία για Βασιλείου

bet365

Επίσημη πρόταση για τον Στέλιο Βασιλείου βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Λεβαδειακός από αγγλική ομάδα, όπως γνωστοποίησαν οι Βοιωτοί, την οποία και θα εξετάσουν. Δεν ανανεώνει ο Στρατηλάτης.

Οι καλές εμφανίσεις και τα σημαντικά γκολ που πέτυχε φαίνεται πως έπιασαν τόπο για τον Στέλιο Βασιλείου. Ο 21χρονος φορ βοήθησε τον Λεβαδειακό να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ για μια ακόμα σεζόν με 6 γκολ σε 27 ματς φέτος και οι πρώτες... σειρήνες ήχησαν από την Αγγλία.

Όπως γνωστοποίησαν οι Βοιωτοί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για τον νεαρό από αγγλική ομάδα. Ωστόσο, δεν αναφέρεται το όνομα αυτής, αλλά τονίζεται πως η εν λόγω πρόταση θα εξεταστεί από τη διοίκηση για να αποφασιστεί αν θα υπάρξουν συζητήσεις, προκειμένου να γίνουν οι διαπραγματεύσεις.

Δεν ανανεώνει ο Στρατηλάτης

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος της Λιβαδειάς ανακοίνωσε πως δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κυριάκου Στρατηλάτη. Ο 24χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται στους Βοιωτούς από το καλοκαίρι του 2008, όμως τη σεζόν που μας πέρασε είχε 3 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς ο Γιώργος Παράσχος προτιμούσε τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνεται ότι η ΠΑΕ δεν προτίθεται να προβεί σε ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Στρατηλάτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα