Ψάχνει και εκτός... λίστας!

Ψάχνει και εκτός... λίστας!

Ψάχνει και εκτός... λίστας!

bet365

Ο Ολυμπιακός αναζητά τον αντι-Βαλβέρδε, με τον Τροντ Σόλιντ να πέφτει από την κορυφή της λίστας. Τι γίνεται με Κούπερ, Όλτρα, Μαρτίνεθ και όχι μόνο...

Και η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται... Ο Ολυμπιακός αναζητά τον επόμενο προπονητή, ενώ οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να επιλέξουν εκτός της... γνωστής λίστας. Ο Τροντ Σόλιντ που είναι ψηλά στη λίστα χάνει πόντους και μάλιστα... αρκετούς. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» όπως για τον Νορβηγό, όπως και για τους Κούπερ, Μαρτίνεθ και Όλτρα τονίζουν πως εξετάζουν τις περιπτώσεις αλλά δεν κινήθηκαν ποτέ επίσημα. Αυτό έχει συμβεί μόνο με τον Ντομίνγκος, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε έρθει μια ανάσα από το deal.

Κάνε εγγραφή στην betoto και πάρε μπόνους 100%

Στόχος πάντως το θέμα να έχει κλείσει πριν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, με το όνομα του Ντζούκιτς της Βαγιαδολίδ, αλλά και του Ζαρντίμ να είναι από αυτά που ακούγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα