«Κλείνει» στο Αμβούργο ο Άμπραχαμ

Gazzetta team
«Κλείνει» στο Αμβούργο ο Άμπραχαμ

bet365

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο Αμβούργο είναι ο Νταβίντ Άμπραχαμ, ο οποίος είναι ελεύθερος από τη Βασιλεία και σύμφωνα με τον ατζέντη του είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Γερμανούς.

Ο αμυντικός της Βασιλείας, Νταβίντ Άμπραχαμ, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Αμβούργου, προκειμένου να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της γερμανικής ομάδας. Ο 25χρονος άσος έχει μείνει ελεύθερος από την Ελβετική ομάδα, ενώ παρά τις συζητήσεις με τους Ελβετούς, οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Άμπραχαμ βρίσκεται στην Βασιλία από το καλοκαίρι του 2008 και αποτελεί μέχρι σήμερα βασικό στέλεχος της ομάδας του, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον παίκτη να βρίσκεται σύντομα υπό τις οδηγίες του Τόρστεν Φινκ.

«Είχαμε μια σειρά από καλές συζητήσεις με το Αμβούργο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με πολλές ομάδες αλλά το Αμβούργο είναι ένας πολύ καλός σύλλογος. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Φυσικά και είναι μεγάλο πλεονέκτημα και για τους δυο ότι έχουν δουλέψει μαζί το παρελθόν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού αμυντικού, Ρενάτο Σεντρόλα, στην εφημερίδα «Bild».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα