Ξύλο και λαϊκά δικαστήρια στον Εθνικό!

Ξύλο και λαϊκά δικαστήρια στον Εθνικό!

bet365

Ο υποβιβασμός του Εθνικού μετά την ήττα του με 1-0 από την Τριγλία Ραφήνας στην Δ' Εθνική, οδήγησε μερίδα του κόσμου να επιτεθεί και να χτυπήσει παίκτες της ομάδας αλλά και σε λαϊκά δικαστήρια!

Η οργή ξεχείλισε στις τάξεις του κόσμου του Εθνικού με συνέπεια μετά τον αγώνα της ιστορικής ομάδας με την Τριγλία στην Ραφήνα, όπου έχασε με 1-0 και έπεσε από την Δ' Εθνική να... ξεσπάσει για τα καλά. Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης γύρωσ τους 40 οπαδούς του Εθνικού εισήλθαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν και χτύπησαν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας!

Παράγοντες της ομάδας έσπευσαν να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα το ξύλο να γενικευτεί ενώ ακολούθησαν διενέξεις μεταξύ ιθυνόντων του συλλόγου αλλά και λαϊκά δικαστήρια με συνθήματα και έντονες ιαχές αποδοκιμασιών. Η αστυνομία παρενέβη προκειμένου να σταματήσουν οι... εχθροπραξίες.

Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες ενώ υπήρξαν φθορές στις κερκίδες που φιλοξενούσαν τον κόσμο του Εθνικού. Μετά το ματς πάντως σε σελίδα οπαδών του Εθνικού στο Facebook αναρτήθηκε το εξής οργισμένο μήνυμα: «Αυτοί οι παίκτες που ρίξανε τον Εθνικό στο Α' τοπικό δεν πρέπει να ξαναπαίξουν μπάλα. Προς διοίκηση: κόψτε τους την μπάλα. Κρατήστε τα δελτία τους στο συρτάρι».

 

Τελευταία Νέα