«Τρομερά προσόντα ο Βλαχοδήμος»

«Τρομερά προσόντα ο Βλαχοδήμος»

«Τρομερά προσόντα ο Βλαχοδήμος»

bet365

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξήρε τ' αγωνιστικά προσόντα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Flash96 «Η μπάλα στο κόκκινο», ο Αμανατίδης, αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Βλαχοδήμο, τόνισε: «Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Βλαχοδήμο. Το παιδί πραγματικά έχει τέτοια προσόντα που μπορούν με την σωστή δουλειά, με έναν προγραμματισμό και με την έλευσή του στον Ολυμπιακό -αν κλείσει τα αφτιά του, σκύψει το κεφάλι και δουλέψει- να βελτιώσει και την όποια αδυναμία έχει και να προσφέρει. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί να την εκμεταλλευτεί με απίστευτη ταχύτητα.

Επίσης έχει καταφέρει και έχει πετύχει κάποια πολύ σημαντικά γκολ, κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Αν κρίνουμε από το μεταξύ μας ματς, η κίνησή του όπως βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ήταν εξαιρετική. Γενικότερα είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει τρομερά στοιχεία, πολύ καλή ταχύτητα και παίζει με ψηλά το κεφάλι. Του αρέσει να πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο και ενώ του αρέσει και η ατομική μονομαχία. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα στοιχεία θα τα δείξει και στην ομάδα μας και πως θα έχει και τη βελτίωση που πρέπει να έχει ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα