Έπιασε... 13άρι η Ιρλανδία

Έπιασε... 13άρι η Ιρλανδία

bet365

Δεν... κάηκε στο 13άρι. Η Ιρλανδία ικανοποίησε και με κορυφαίο τον ΜακΓκίντι και σκόρερ τον Λονγκ επιβλήθηκε της Βοσνίας 1-0 σε φιλικό και έφτασε τα 13 ματς χωρίς ήττα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Βόσνιους να μπαίνουν καλύτερα και να πιέζουν, χωρίς να χάσουν την μεγάλη ευκαιρία. Στο 13' οι Ιρλανδοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γουίλαν από τον Μπέγκοβιτς, ενώ ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 20'. Ο Τζέκο παρέμενε μόνη απειλεί για τους γηπεδούχους, με τον Ιμπίσεβιτς να κάνει επίσης καλό παιχνίδι και να προκαλεί πολλά προβλήματα.

Οι Βόσνιοι άλλαζαν πολύ ωραία την μπάλα, με τους παίκτες του Τραπατόνι να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην μεσαία γραμμή. Μετά το 30', πάντως, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και άρχισαν να πιέζουν. Στο 32' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μπέγκοβιτς να σώζει τους Βόσνιους στο 43'.

Το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 0-0 και η είσοδος του ΜακΓκίντι στη θέση του Νταφ άλλαξε τα δεδομένα, με τον μέσο της Σπαρτάκ Μόσχας να κάνει εκπληκτική εμφάνιση. Στο 49', πάντως, ο Μισίμοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν έκανε καλό σουτ, ενώ στο 59' και πάλι ο άσος της Ντιναμό Μόσχας απείλησε χωρίς αποτέλεσμα με μακρινό φάουλ. Στο 73' οι Ιρλανδοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Γουόλτερς με τον Μπέγκοβιτς εξουδετερωμένο δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως στο 77' ο Λονγκ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και μετά από σέντρα του ΜακΓκίντι έκανε το 1-0!

Ο τελευταίος παραλίγο να κάνει και το 2-0 μόλις 1' αργότερα, όμως και πάλι ο Μπέγκοβιτς του είπε «όχι», με τους γηπεδούχους να έχουν βρει ρυθμό και να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση. Στο 90' χάθηκε η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν και πάλι ο Μπέγκοβιτς έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Λονγκ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος και την ομάδα του Τραπατόνι να φτάνει τα 13 παιχνίδια αήττητη.

 

Τελευταία Νέα