Δείχνει... λιμάνι ο Μασάδο!

Δείχνει... λιμάνι ο Μασάδο!

Δείχνει... λιμάνι ο Μασάδο!

bet365

Την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό επανέλαβε ο Πάουλο Μασάδο! Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Τουλούζ, έδειξε την σαφή προτίμησή του στους «ερυθρόλευκους» ως επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην πειραίκή ομάδα μίλησ εο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθειτκός της Τουλούζ, που απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες, σε δήλωσή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Real News» φανέρωσε την προτίμησή του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους, τους οποίους χαρακτήρισε ως μεγάλο ευρωπαίκό σύλλογο, που καλύπτει απόλυτα τις δικές του ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 150%

Αναλυτικά η δήλωση του Πάουλο Μασάδο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ξέρω πως πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και πολύ επιτυχημένο. Είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα και ένας σύλλογος που τυγχάνει σεβασμού στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μια ομάδα που καλύπτει απόλυτα τις δικές μου φιλοδοξίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα