Αποκαλυπτήρια Ελλάδας

Αποκαλυπτήρια Ελλάδας

Gazzetta team
Αποκαλυπτήρια Ελλάδας

bet365

Το πρώτο της τεστ ενόψει του Euro 2012 δίνει η Εθνική το Σάββατο (26/5, 21:30 MEGA) κόντρα στην Σλοβενία. Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να δει το επίπεδο ετοιμότητας των διεθνών για το πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα και όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα που θα εμφανιστεί το Σάββατο θα είναι και αυτή της πρεμιέρας.

Σε απόδοση 2.25 προσφέρεται από τη vistabet η νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Σλοβενίας

Η ενδεκάδα

Ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Τέλος, Νίνης και Σαμαράς θα είναι αυτοί που θα βοηθάνε τον Γκέκα στην επίθεση.

Στο πρωινό μίτινγκ για τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης θα διαδικαστικό κομμάτι που αφορά το πόσες αλλαγές θα γίνουν και το αν θα υπάρχουν 18άδες ή θα μπορούν να είναι άπαντες στους πάγκους.

Πως θα αγωνιστούν οι Σλοβένοι

Από την πλευρά της η Σλοβενία θα αγωνιστεί με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαντάνοβιτς, με την αμυντική τετράδα να την αποτελούν οι Μπρέτσκο, Σέζαρ, Σούλερ και Τζόκιτς. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Ραντοσάβλεβιτς και Μάτιτς, έχοντας στα πλάγια τον Λιούμπιανκιτς και τον Μπίρσα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ιλισιτς και ο Μάταβζ θα είναι ο καθαρός επιθετικός.

 

Τελευταία Νέα