Μένει Λισαβόνα ο Σα Πίντο
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας όταν αποχώρησε από τα «Λιοντάρια» ο Ντομίνγκος Πασιέντσια, που βρισκόνταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Ο 39χρονος τεχνικός που μέχρι πριν από ένα χρόνο ήταν βοηθός προπονητή στη Λεϊρία και πρόσφατα ακούστηκε και το όνομά του ανάμεσα στους στόχους των Πειραιωτών, άφησε ευχαριστημένους τους ιθύνοντες του Πορτογαλικού συλλόγου με την δουλειά του.
Παρά τα κάποια ατυχή αποτελέσματα (την απώλεια του Κυπέλλου από την Ακαδέμικα, την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Europa League όπου μετά το εμπόδιο της Σίτι δημιουργήθηκαν απαιτήσεις) ο Πορτογάλος τεχνικός κρίθηκε ιδανικός για τον σύλλογο, αφού μετά την πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής χαίρει της εκτίμησης όλων στην Λισαβόνα.
Το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2014.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
