Ιγουαΐν-Οσβάλντο-Γκάγο

Ιγουαΐν-Οσβάλντο-Γκάγο

Ιγουαΐν-Οσβάλντο-Γκάγο

bet365

Μεταγραφικό ντόμινο μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης φέρνει τον Οσβάλντο στη Ρεάλ και ανοίγει το δρόμο για την πώληση του Ιγουαΐν, ο οποίος θέλει να φύγει για να παίζει βασικός.

Τα πάντα είναι κύκλος. Αυτό το αξίωμα εννοείται πως ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Οπως για παράδειγμα το μέλλον του Γκονσάλο Ιγουαΐν στη Ρεάλ που φαίνεται πως εξαρτάται από ένα μεταγραφικό ντόμινο που δείχνει να στήνεται μεταξύ της Ρώμης και της Μαδρίτης. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι Μερένγκες θέλουν να μοσχοπουλήσουν τον Αργεντινό επιθετικό για δύο λόγους.

Ο 1ος είναι να κάνουν ταμείο και ο 2ος να μην έχουν τη γκρίνια του, καθώς και την επόμενη σεζόν ο βασικός φορ θα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Η αλήθεια είναι πως ο Ιγουαΐν δεν είναι για ρεζέρβα. Και ο ίδιος θέλει να πάει κάπου που να παίζει. Οπότε στη Ρεάλ σκέφτηκαν το εξής: Να χαρίσουν στη Ρόμα τον δανεικό Φερνάντο Γκάγο, να της δώσουν ακόμα 9-10 εκατ. ευρώ για τον Οσβάλντο και να πουλήσουν τον Ιγουαΐν.

Ετσι θα βγάλουν και χρήματα, θα ξεφορτωθούν οριστικά τον Γκάγο και θα έχουν στον πάγκο τους έναν εξαιρετικό επιθετικό, όπως είναι ο Οσβάλντο, ο οποίος προφανώς θα μπορεί να αποδεχτεί αυτό το ρόλο σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Κυριακή κοντή γιορτή...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα