Στο σφυρί ο Μπόατενγκ;

Στο σφυρί ο Μπόατενγκ;

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Μίλαν έχει οικονομικά προβλήματα και οι Ρεάλ, Γιουνάιτεντ γλυκοκοιτάζουν τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ που κοστολογείται από 20 μύρια και πάνω...

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το σάλιο στα χείλη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς («Η Μίλαν έχει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να κάνει σπουδαίες μεταγραφές») και βγήκε ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων της Ευρώπης, μιας και οι Μιλανέζοι θα δυσκολευτούν να μην πουλήσουν. Μετά τον Τιάγκο Σίλβα και τη Μάντσεστερ Σίτι, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» άρχισε την κινδυνολογία για ενδεχόμενη πώληση και του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Ο 25χρονος μέσος που είναι από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία των Ροσονέρι βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ζοσέ Μουρίνιο και Αλεξ Φέργκιουσον, καθώς αμφότεροι αναζητούν έναν παίκτη box to box και ο Γκανέζος έκανε σπουδαία χρονιά φέτος. Στο ρεπορτάζ αναφέρει πως η τιμή του ξεκινάει από τα 20 εκατ. ευρώ αν και αυτό το ποσό ίσως και να είναι λίγο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα