Διοικητικά και στο βάθος... Κωστένογλου

Διοικητικά και στο βάθος... Κωστένογλου

Gazzetta team
Διοικητικά και στο βάθος... Κωστένογλου

bet365

Στη λύση του διοικητικού έχει πέσει το βάρος των ανθρώπων της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, ωστόσο έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται και τα αγωνιστικά με το θέμα του Νίκου Κωστένογλου να έχει προτεραιότητα.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Έλληνα προπονητή για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το θέμα της αδειοδότησης της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έχει εισηγηθεί την παραμονή του Κωστένογλου με τη βοήθεια των Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καραγιάννη. Παράλληλα, ο τεχνικός της «Ένωσης» θα συναντηθεί αυτές τις μέρες με τον Βάιο Καραγιάννη, προκειμένου να γίνει προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και να συζητήσουν οι δύο άνδρες για περιπτώσεις ταλαντούχων παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα