Στην τελική ευθεία για προπονητή

Στην τελική ευθεία για προπονητή

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία για προπονητή

bet365

Η ώρα των αποφάσεων στον Ολυμπιακό σχετικά με το θέμα του νέου προπονητή έχει φτάσει, με τους Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Τρόντ Σόλιντ να έχουν το προβάδισμα στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών του.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» ο μάνατζερ του Αργεντινού προπονητή, ο Αλεχάντρο Καμάνιο αναμένεται την Παρασκευή (25/5) στην Ελλάδα για να μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το ενδεχόμενο συνεργασία με τον πελάτη του.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να έχουν ψηλά στη λίστα τους και τον Νορβηγό τεχνικό, με τον οποίο είχαν φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ κατά την προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Εκτός από τους Κούπερ και Σόλιντ στα υπόψιν υπάρχει και το όνομα του Βίκτορ Φερνάντεθ, ο οποίος ήταν να έρθει στην Ελλάδα την Τετάρτη (23/5) κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο και για τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα