Μαρινάκης: «Γι' αυτό σε πήραμε!»

Μαρινάκης: «Γι' αυτό σε πήραμε!»

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Γι' αυτό σε πήραμε!»

bet365

Ο μάνατζερ και θείος του Παναγιώτη Βλαχοδήμου μίλησε για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, αλλά και για τον αδερφό του Οδυσσέα που επίσης εκπροσωπεί, ενώ αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με τον Β.Μαρινάκη.

Ο μάνατζερ και θείος του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Νίκος Χατζής, μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ και έδωσε όλο το... στόρι του νεαρού άσου του Ολυμπιακού. Ο Παναγιώτης, όπως και ο αδερφός του Οδυσσέας, είναι γέννημα θρέμμα «Γερμανοί», αφού και οι γονείς του βρίσκονται στην Στουτγκάρδη από μικρή ηλικία.

Και οι δύο γονείς του είναι από την Κοζάνη, ωστόσο βρίσκονται στην Γερμανία – εργάζονται ακόμη στη Στουτγκάρδη – από μικρά παιδιά. Σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 18χρονο Οδυσσέα, ο κ. Χατζής δεν ήθελε να αναφερθεί εκτενώς, τόνισε όμως πως έχει γίνει μια σχετική κουβέντα αλλά ο νεαρός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2014 και υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση, ενώ υπάρχουν πολλοί σύλλογοι από το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, ανάμεσά τους και η Μπάγερν Μονάχου.

Για τον Παναγιώτη, επιβεβαίωσε πως το ίνδαλμά του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που κοσμεί και το δωμάτιό του με τις αφίσες του, ενώ ξεκαθάρισε πως από τότε που τον θυμάται το ποδόσφαιρο ήταν όλη του η ζωή. Επεσήμανε μάλιστα ότι δεν θέλει να μιλάει πολύ για τις ικανότητές του και τα όνειρά του στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι, τον Ολυμπιακό, αφού θέλει να δει τον 20χρονο επιθετικό να μιλάει με τα έργα του στο γήπεδο και να παραμείνει χαμηλών τόνων εκτός χόρτου.

Όσο για την σύντομη κουβέντα που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών του είπε μεταξύ άλλων: «Από εδώ και πέρα είναι στα πόδια σου να κερδίσεις όλους τους οπαδούς. Σε πιστεύουμε, για αυτό σε πήραμε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα