Ουκρανία, η χαρά της πουτ...!

Ουκρανία, η χαρά της πουτ...!

bet365

Όλα... πάνω στην Ουκρανία, αφού μετά τους ξενοδόχους, τις τιμές αύξησαν και οι πόρνες πολυτελείας. Θερίζει το Aids, δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις οι Ουκρανές, ενώ οι ιερόδουλες θα ξεπεράσουν τις 80.000.

Ουκρανία, η χαρά για τις... ιερόδουλες! Έναν επιπλέον πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει η UEFA, αφού ο τιμές για όλα στην Ουκρανία έχουν ανέβει στα ύψη! Μετά το «κλέφτες, απατεώνες» του Πλατινί για τους ξενοδόχους, τα... πάνω τους πήραν και οι πόρνες πολυτελείας, αφού η τιμή τους θα αγγίζει τα 200 ευρώ!

Η χώρα θα... κατακλυστεί από ιερόδουλες, το Κίεβο έχει μόνο 11.000, όμως τον Ιούνιο η Ουκρανία θα έχει περισσότερες από 80.000. Το ανησυχητικό είναι πως το ποσοστό οροθετικών ιερόδουλων στην Ανατολική Ευρώπη αγγίζει το 24%. Η αστυνομία κλείνει τα μάτια στις παράνομες αλλοδαπές, αφού τονίζουν τα διεθνή μέσα το σύστημα είναι... σαθρό και ο έλεγχος μηδενικός!

Μάλιστα, οι Ουκρανές πόρνες κλείνουν τα αυτιά τους στις εκκλήσεις των διεθνών Οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όπως τονίζεται μόλις το 60% απαιτεί από τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν προφυλάξεις! Έτσι, μάταια η Κυβέρνηση της χώρας θα μοιράσει χιλιάδες προφυλακτικά για να περιορίσει τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

 

Τελευταία Νέα