Σάντος: «Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»!

Σάντος: «Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»!

Gazzetta team
Σάντος: «Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»!

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος εξυμνεί την αμυντική γραμμή της Εθνικής Ελλάδας και θέλει να δει στο Κιτσμπούελ και την μεσαία γραμμή να γίνεται... top class. Προβληματισμένος για την κατάσταση των παικτών που είναι μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» για την κατάσταση των παικτών της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και έχουμε παίκτες με διαφορετικούς ρυθμούς. Πρέπει να το χειριστούμε και να βελτιωθούμε δουλεύοντας. Πρέπει παράλληλα να κρατήσουμε τους παίκτες ξεκούραστους, γιατί πολλοί από αυτούς είναι πολύ κουρασμένοι. Επομένως πρέπει στην αρχή να δουλέψουμε χαλαρά».

Ωστόσο, εκθείασε την αμυντική γραμμή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στάθηκε στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά αναφέρθηκε και στη γενικότερη λειτουργία της αμυντικής γραμμής, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τα δύο μπακ του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει: «νιώθω σαν να έχω την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης»!

Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Εθνική έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει. Άλλωστε, η ελληνική άμυνα προβληματίζει πολλούς από τους αντιπάλους.

Επιπλέον, για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Πολωνία, ο Σάντος είπε σχετικά: «Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις».

Για τον Χαλκιά τόνισε:: «Από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, υπολογίζεται και κανονικά».

 

Τελευταία Νέα