Μουρίνιο μέχρι το 2016!

Μουρίνιο μέχρι το 2016!

Θάνος Σαρρής
Μουρίνιο μέχρι το 2016!

bet365

Το πρωτάθλημα στην Πριμέρα... άνοιξε την όρεξη στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2016!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Μουρίνιο ανανέωσε το συμβόλαιο με τους blancos μέχρι το 2016, υπογράφοντας ουσιαστικά για δύο χρόνια παραπάνω, αφού το προηγούμενο έληγε το 2014. Το μέλλον του Πορτογάλου τέθηκε αρκετές φορές εν αμφιβόλω μέσα στη χρονιά, ωστόσο τελικά ο ίδιος αποφάσισε όχι απλά να τιμήσει το συμβόλαιό του, αλλά και να το επεκτείνει!

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους έως 100 ευρώ

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο έφτασε στον τίτλο καταρρίπτοντας το ρεκόρ των γκολ (121), των νικών και των βαθμών (100), και οι Μερένγκες θέλουν χτίσουν πάνω στην επιτυχία αυτή. Ο Special One παρουσιάστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στις 31 Μαΐου του 2010, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης με τους Νερατζούρι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ποντάρει στις ικανότητές του για να καταφέρει να βάλει τέλος στην αυτοκρατορία της Μπάρτσα. Στα δύο του χρόνια στην Μαδρίτη έχει σηκώσει Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ενώ έχει προλάβει να γίνει ο πέμπτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της «Βασίλισσας»! Παράλληλα, ήταν ο πρώτος που έφτασε τόσο γρήγορα τις 50 νίκες, αφού χρειάστηκε μόλις 62 παιχνίδια!

Στις δύο σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα, η Ρεάλ έχει πετύχει 322 γκολ σε 117 επίσημα ματς, με τον ίδιο να γίνεται ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία που κατακτά το Πρωτάθλημα στην Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία! Ο Μουρίνιο έτσι θα έχει έτσι τη δυνατότητα να «χτυπήσει» και το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποτελεί τον μεγάλο του στόχο, αφού το έχει κατακτήσει ήδη με την Πόρτο και την Ίντερ και θέλει... να τριτώσει το καλό! Φέτος αποκλείστηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης από την Μπάγερν, έχοντας ωστόσο κάνει το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία των ομίλών, με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα