Ματζάρι: «Φαβορί η Γιούβε, αλλά...»

Ματζάρι: «Φαβορί η Γιούβε, αλλά...»

Ματζάρι: «Φαβορί η Γιούβε, αλλά...»

bet365

Στη Γιουβέντους έδωσαν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Coppa Italia οι Βάλτερ Ματζάρι και Κριστιάν Μάτζιο, συμπληρώνοντας πάντως πως η Νάπολι θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου των Αντόνιο Κόντε και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, ήταν η σειρά των Παρτενοπέι, με τον Ματζάρι να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στην Μεγάλη Κυρία και να τονίζει πως οι Παρτενοπέι θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι αν θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο.

«Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα με παίκτες-νικητές, είναι οι πρωταθλητές. Στο πρωτάθλημα άλλαξαν το σύστημα τους απέναντι μας και χρησιμοποίησαν το 3-5-2. Δεν φοβόμαστε. Αντιθέτως, μας αρέσει που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να παίζουμε σε τέτοια ματς. Πιστεύω ότι το Champions League μάς... αφαίρεσε φέτος 12,13 ή 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το ποια από τις δύο ομάδες θα μπει στον αγωνιστικό χώρο πιο πεινασμένη για τη νίκη θα το δούμε αύριο βράδυ. Εγώ μπορώ να μιλήσω για την ομάδα μου και σάς λέω ότι θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Coppa Italia. Η Γιουβέντους έχει πολύ έμπειρους παίκτες, έχει ήδη κατακτήσει το Scudetto και αυτό σημαίνει ότι έχει λιγότερο άγχος γιατί η χρονιά είναι ούτως ή άλλως επιτυχημένη για αυτούς. Για εμάς είναι μια μοναδική ευκαιρία, είμαστε χαρούμενοι που αναγκάσαμε τόσους οπαδούς μας να έρθουν στη Ρώμη και ελπίζουμε το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίζουμε κάτι εκπληκτικό.

Προτιμώ να μην σκέφτομαι τον προηγούμενο τελικό μου, όταν ήμουν στη Σαμπντόρια και χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε. Οπως και να έχει, όμως, είναι λόγος υπερηφάνειας το να είμαι ξανά στον τελικό. Πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Λαβέτσι δούλεψε καλά όλη την εβδομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο. Αυτός ο τελικός δεν είναι το ταβάνι για εμάς, είναι απλά ένας σταθμός στο πλάνο ωρίμανσης της Νάπολι.

Η πορεία της φετινής σεζόν και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το φαβορί είναι η Γιουβέντους. Αν θέλουμε να νικήσουμε, ξέρουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι.

Ο Ντελ Πιέρο είναι η μεγαλύτερη παγίδα μας για εμάς, είναι από τους πιο επικίνδυνους καθώς έχει απίστευτη εμπειρία και έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα μου. Στη μεσαία γραμμή θα έχουμε τους Ινλέρ και Τζεμαϊλί και πιστεύω ότι σε αυτόν τον αγώνα η τακτική θα παίξει μεγάλο ρόλο».

Μάτζιο: «Εκπληκτικό να επιστρέψουμε με την κούπα»!
Τους ποδοσφαιριστές της Νάπολι εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κριστιάν Μάτζιο, που στάθηκε στο κίνητρο που έχουν οι Παρτενοπέι για να κατακτήσουν το Coppa Italia.

«Θα παίξουμε για εμάς, τη διοίκηση και τους οπαδούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμοι. Δεν με ενδιαφέρει το Euro 2012 αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στον τελικό και τίποτα άλλο.

Η Γιουβέντους έχει τρομερή ποιότητα ως ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε πάρα πολύ.

Η διοίκηση θέλει να χτίσει μια μεγάλη ομάδα που θα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής η Νάπολι θα συνεχίσει το πλάνο της.

Δε νιώθω ότι είμαι ο... τέταρτος τενόρος, μετά τους Καβάνι-Λαβέτσι-Χάμσικ. Θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για όσο θα είμαι στη Νάπολι και ελπίζω να παραμείνω αρκετά χρόνια.

Το να επιστρέψουμε στη Νάπολι με αυτό το κύπελλο θα είναι κάτι το εκπληκτικό και αυτό το καταλάβαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα