Αντίσταση Mίλαν για Σίλβα!

Αντίσταση Mίλαν για Σίλβα!

bet365

Στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων φαίνεται πως έχει μπει ο Τιάγκο Σίλβα, με τον Γκαλιάνι να δηλώνει πως η Μίλαν πρέπει ν' αντισταθεί στην... πολιορκία.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ των «ροσονέρι» φέρεται να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα τόσο της Μπαρτσελόνα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σ.Ζ. Δημοσιεύματα μάλιστα απ' την Καταλονία φέρνουν τους «μπαλουγκράνα» να είναι έτοιμοι να καταθέσουν και πρόταση, που μπορεί να φτάνει ως και τα 20 εκ. ευρώ.

Όπως βέβαια υποστηρίζουν οι Ιταλοί, ένα τέτοιο ποσό, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να συγκινήσει τους Μιλανέζους. Σε δηλώσεις άλλωστε του αντιπροέδρου του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, που φιλοξενούνται στο σημερινό φύλλο της Gazzetta dello Sport, αναφέρει ότι: «Πρέπει ν' αντισταθούμε σε μία πραγματική πολιορκία που γίνεται για τον Τιάγκο Σίλβα. Υπάρχει ουρά από ευρωπαϊκούς συλλόγους που είναι έτοιμοι να... τρελαθούν για τον Βραζιλιάνο».

Την ίδια στιγμή άλλα ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως μπορεί να είναι δεδομένη η επιθυμία της Μίλαν να κρατήσει τον Σίλβα, ωστόσο σ' ένα ποσό που θ' άγγιζε τα 40 εκ. ευρώ, πιθανότατα δεν θα έλεγε όχι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα