Συναγερμός στη Ρώμη!

Συναγερμός στη Ρώμη!

Συναγερμός στη Ρώμη!

bet365

Οι Γιουβέντους και Νάπολι μεταφέρουν περισσότερους από 60.000 οπαδούς τους στην Αιώνα Πόλη για τον τελικό του Coppa Italia και οι Αρχές είναι επί ποδός πολέμου!

Τα εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής έχουν εξαντληθεί με τις δύο ομάδες να έχουν πάνω από 30.000 τιφόζι η κάθε μία στο πλευρό της και η αστυνομία σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο και την ιταλική Ολυμπιακή επιτροπή έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους ώστε να μην συμβεί το παραμικρό. Ο αγώνας, άλλωστε, θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα και αυτό αποτελεί ένα λόγο παραπάνω για να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το over 2,5 γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στην bet-at-home

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από τις Αρχές, οι Γιουβεντίνοι θα φτάσουν στη Ρώμη με πούλμαν, οι Ναπολιτάνοι σιδηροδρομικώς και η αστυνομία θα κόψει στα δύο την Αιώνια Πόλη την Κυριακή ώστε να μην έρθουν ποτέ, πριν την είσοδο τους στο γήπεδο, έστω σε οπτική επαφή οι μεν με τους δε.

Τα εκατοντάδες πούλμαν με τους οπαδούς της Γιούβε θα σταματήσουν σε συγκεκριμένη περιοχή και από εκεί θα μεταφερθούν από την αστυνομία στο «Ολίμπικο», ενώ το ίδιο θα γίνει και με αυτούς των Παρτενοπέι, καθώς θα τους περιμένει και αυτούς η αστυνομία στον σταθμό των τραίνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα