Μάτα: «Με... φόρα από τη Μπαρτσελόνα!»

Gazzetta team
Μάτα: «Με... φόρα από τη Μπαρτσελόνα!»

bet365

Ο Χουάν Μάτα τόνισε ότι από τη στιγμή που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι είναι ικανή για όλα και υποστήριξε ότι στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει φαβορί.

Ο Ισπανός υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός των Καταλανών μπορεί να δώσει στην ομάδα του την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται, τόνισε ότι η Τσέλσι δεν πρόκειται να κλειστεί και αναφέρθηκε στην προοπτική της ομάδας του να μείνει στην ιστορία!

«Αποκλείσαμε την Μπάρτσα που είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο και αυτό πρέπει να μας δώσει ώθηση για το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Βλέπω έναν ανοιχτό τελικό, στον οποίο μία κίνηση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο τελικός είναι 50-50 τώρα», είπε ο Μάτα για να προσθέσει:

«Αν ο κόσμος δει την Μπάγερν ως φαβορί, αυτό δεν μας ανησυχεί, γιατί η πίεση πηγαίνει στους Γερμανούς. Θα πάμε και θα παίξουμε απέναντι στην Μπάγερν χωρίς να κλειστούμε στην άμυνα, αν και ο προπονητής μας δεν μας έχει πει ακόμα για τις τακτικές στον τελικό. Αν κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος θα ξεχάσει ότι στην Πρέμιερ Λιγκ δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Έχουμε ήδη πάρει το Κύπελλο και αυτή η ομάδα μπορεί να μείνει αξέχαστη!»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα