«Ποια αξιοκρατία; Δημόσιες σχέσεις»!

«Ποια αξιοκρατία; Δημόσιες σχέσεις»!

Gazzetta team
«Ποια αξιοκρατία; Δημόσιες σχέσεις»!

bet365

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του από το Euro ο Σάκης Χιώτης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του κάνοντας λόγο για... δημόσιες σχέσεις του Σάντος!

Οι πάντες την στιγμή της ανακοίνωσης της προεπιλογής του Πορτογάλου... στάθηκαν ιδιαίτερα στις επιλογές που έγιναν όσο αφορά την θέση των τριών πορτιέρο! Η απουσία του Διονύση Χιώτη σχολιάστηκε.

Όπως φάνηκε λίγη ώρα αργότερα ο διεθνής πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ δεν έκρυψε την... πίκρα του για την απόφαση αυτή του Σάντος. Mάλιστα ανέφερε ουσιαστικά ότι η αποστολή για το Euro δεν είναι αποτέλεσμα αξιοκρατικών επιλογών αλλά δημοσίων σχέσεων!

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος.

Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις. Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα» τόνισε ο Διονύσης Χιώτης με μήνυμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας με εκκωφαντικό τρόπο στην μη κλήση του για το EURO!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα