Πάει για «Ίμπρα» η Σίτι

Πάει για «Ίμπρα» η Σίτι

Πάει για «Ίμπρα» η Σίτι

bet365

Το «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, που φέρεται να διατεθειμένη να διαθέσεις 25 εκ. λίρες.

Οι «Πολίτες» μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sun» ετοιμάζονται να κάνουν τον Σουηδό άσο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της. Ο Γιάγια Τουρέ εξάλλου, που αυτή την στιγμή είναι ο πιο αδρά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Αγγλίας, λαμβάνει την εβδομάδα σχεδόν 250.000 λίρες, ωστόσο τα χρήματα που φέρεται πρόθυμη να προσφέρει στον «Ίμπρα», είναι ακόμα περισσότερα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Άγγλοι του, η διοίκηση της Σίτι έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον υψηλόσωμο στράικερ, η οποία και περιλαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές 300.000 λιρών! Παράλληλα είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Μίλαν και το ποσό των 25 εκ. λιρών για να «σπάσει» το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Ο Ιμπραΐμοβιτς πάντως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του, αφού ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση που του έγινε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα