Φύσσας: «Ήταν αποφάσεις του προπονητή»

Φύσσας: «Ήταν αποφάσεις του προπονητή»

Gazzetta team
Φύσσας: «Ήταν αποφάσεις του προπονητή»

bet365

Ο Τάκης Φύσσας στήριξε τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος και αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φύσσας στο συνδρομητικό κανάλι

Για τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού: «Αυτές ήταν οι αποφάσεις του προπονητή. Μιλάμε για μια αποστολή που θα πάει να προετοιμαστεί 11 μέρες στην Αυστρία, θα παίξουμε φιλικά. Ήρθε λοιπόν αυτή η στιγμή, όλα τα τουρνουά που έρχονται είναι ευκαιρίες για τους παίκτες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το βασικό είναι ότι η Εθνική έχει ανάγκη από τους παίκτες να δώσουν τα πάντα να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του προπονητή και να βοηθήσουν στα τελικά του Euro».

Για τους στόχους της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στην προετοιμασία ο προπονητής μας θα δουλέψει πάνω στον τακτικό τομέα με τους παίκτες, είμαι βέβαιος ότι αυτό θα έχει αποτέλεσμα, είναι έξυπνα παιδιά. Με αυτό τον προπονητή οι πολλές μέρες μαζί θα βοηθήσουν τους παίκτες να αφομοιώσουν τον τρόπο ζωής και παιχνιδιού που θέλει».

Για το πως αισθάνονται στην Εθνική: «Πίεση και άγχος πάντα υπάρχει σε μια τέτοια απόφαση αλλά για αυτό τον έχουμε επιλέξει. Για να βάλει κάτω τα κριτήρια και να αποφασίσει ποιοι είναι οι ιδανικοί. Αυτοί που κόπηκαν είναι έμπειροι παίκτες έχουν προσφέρει ότι και να τους πεις τώρα δεν μπορεί να αισθανθούν καλύτερα κάποιες φορές η σιωπή είναι χρυσός όσοι έχουν επιλεγεί έχουν σαν στόχο να κάνουν ότι καλύτερο για να προσφέρουν για την πατρίδα τους».

Για το τι θα παίξει ρόλο στο EURO: «Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η θέληση, η καρδιά, το πάθος. Τα στοιχεία αυτά τα έχουν όλοι οι διεθνείς και μαζί με το ταλέντο που διαθέτουν πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά. Επαναλαμβάνω ότι ο προπονητής έκανε τις καλύτερες επιλογές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί που έμειναν εκτός δεν άξιζαν. Στηρίζουμε τις επιλογές του, πάνω απ’ όλα είναι το καλό της Εθνικής».

 

Τελευταία Νέα