O Μαρτίνεθ και οι άλλοι...

O Μαρτίνεθ και οι άλλοι...

O Μαρτίνεθ και οι άλλοι...

bet365

Μετά τον Ντομίνγκος Πασιένσια για τον Ολυμπιακό δεν «περπάτησε» και η υπόθεση του Μίτσελ. Ανεβαίνει στην λίστα ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε. Ποιοι άλλοι απασχολούν τους ιθύνοντες της ομάδας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή στην λίστα των υποψηφίων τεχνικών για τον Ολυμπιακό βρίσκονται αρκετοί τεχνικοί. Ύστερα από την αποχώρηση του Μίτσελ από αυτήν την λίστα λόγω της επικείμενης ανανέωσής του με την Σεβίλλη παραμένουν οι Μαρτίνεθ της Λεβάντε (που όπως φαίνεται έχει το προβάδισμα έναντι άλλων λύσεων), Σαντοβάλ, Μεντιλιμπάρ, Ντζούκιτς και άλλοι τεχνικοί από την Ισπανία.

Από την Γαλλία ακούγονται έντονα για τους πρωταθλητές οι Πιέλ, Γκαρσία και Κουμπουαρέ ενώ στο... βάθος συνεχίζουν να υπάρχουν οι λύσεις των Κούπερ και Μπόλονι ενώ διέρρευσε ξανά το όνομα του Σάντος. Από την μεριά του ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι ο Μίτσελ δεν τον απασχολεί πια ελέω των τελευταίων εξελίξεων ενώ υπογραμμίστηκε ότι λογικά δεν θα υπάρξει κάτι νεότερο ούτε προς το ζήτημα του νέου προπονητή ούτε ως προς τις ανανεώσεις εντός της ημέρας.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα