«Βλέπει» Κούπερ η Μπεσίκτας

«Βλέπει» Κούπερ η Μπεσίκτας

«Βλέπει» Κούπερ η Μπεσίκτας

bet365

Έναν ισχυρό αντίπαλο φαίνεται ότι αποκτάει ο Ολυμπιακός στο θέμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αφού τουρκικά δημοσιεύματα τον θέλουν στο «στόχαστρο» και της Μπεσίκτας.

Η παρουσία του Αργεντινού προπονητή με την Ορντούσπορ, την οποία και κατάφερε να κρατήσει στην Α' κατηγορία, μόνο αδιάφορη δεν έχει περάσει στην γειτονική χώρα. Όπως αναφέρει ο Τύπος της Τουρκίας, ο πρώην τεχνικός του Άρη, που φέρεται να βρίσκεται στην λίστα και του Ολυμπιακού, είναι στα υπ' όψιν και της Μπεσίκτας.

Αυτό που αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα είναι ότι οι «μαυραετοί» βρίσκονται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να επιλέξουν έναν γηγενή προπονητή ή κάποιον ξένο. Σε περίπτωση μάλιστα που προκριθεί τελικά ο η δεύτερη επιλογή, ο Κούπερ αποτελεί την ιδανική λύση για την Μπεσίκτας, η οποία φέτος τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα.

Νανσί για Πιέλ

Στο «στόχαστρο» της Νανσί βρίσκεται ο ο Κλοντ Πιέλ, που φέρεται να εξετάζεται και απ' τους πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν στην Γαλλία, η διοίκηση γαλλικού συλλόγου προσπαθεί να πείσει τον πρώην προπονητή της Λιόν ν' αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας του, συμπληρώνοντας πως δεν αποκλείεται το γεγονός να επέλθει συμφωνία.

 

Τελευταία Νέα