«Ονειρεύεται Καστίγιο η Λεόν»

«Ονειρεύεται Καστίγιο η Λεόν»

«Ονειρεύεται Καστίγιο η Λεόν»

bet365

Στην μεταγραφική λίστα της Λεόν βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του Μεξικού.

Ακόμα μία ομάδα του Μεξικού, φέρεται να έχει στο «στόχαστρό» της τον άσο του Άρη, αφού όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «el sol de leon», η Λεόν ενδιαφέρεται για τον απόκτησή του. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της έχει τίτλο «Ονειρεύεται Καστίγιο η Λεόν».

Στην συνέχεια αναφέρει στο ρεπορτάζ πως: «Σε πολλές περιπτώσεις συζητήθηκε η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στο μεξικανικό ποδόσφαιρο αλλά σε καμία δεν πραγματοποιήθηκε. Η Κερέταρο, η Πουέμπλα, η Αμέρικα και η Γουαδαλαχάρα ήταν κάποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, στον οποίο ο Μεξικανός δεν είχε την προσδοκώμενη παρουσία.

Τον περασμένο μήνα η Τσίβας από την Αμερική έκανε λόγο για τον Νέρι αλλά ούτε αυτό συνέβη. Τώρα είναι η Λεόν που αναφέρεται ως μία πιθανότητα για αυτόν τον ικανό παίκτη, τον οποίο έφερε στην εθνική ομάδα του Μεξικού ο Ούγκο Σάντσες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα