Όλα ανοιχτά στο Περιστέρι

Όλα ανοιχτά στο Περιστέρι

bet365

Καθοριστική θεωρείται η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι (17:45, Novasports1) για τη συνέχεια των δύο ομάδων στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο αν καταφέρει να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα του και σε συνδυασμό με θετικό αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τότε θα βρεθεί στην πρώτη θέση, μπαίνοντας σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ισοπαλία στο παιχνίδι Ατρόμητος-Παναθηναϊκός πληρώνει 3.10 στην bet-at-home

Ο Γιώργος Δώνης θα επιστρέψει στο 4-4-2 με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ιτάνζ, ο οποίος θα έχει διαφοροποιημένη άμυνα σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ. Ο Φυτανίδης θα έχει δίπλα του τον Ζουέλα και στα άκρα τις θέσεις των Σκόνδρα και Οικονόμου θα πάρουν οι Νάστος και Γιαννούλης.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης και στα άκρα οι Δημούτσος και Επστάιν, ενώ στην επίθεση ο Μήτρογλου θα έχει δίπλα του τον Καραμάνο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Αθανασίου, Αναστασάκος και Καραγκούνης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τάτος, Μπρίτο και οι τιμωρημένοι Τόμας, Σκόνδρας και Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο στο Περιστέρι για να γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση αν το ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έρθει ισόπαλο τότε το «τριφύλλι» θα βρίσκεται αγκαλιά με το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα κατεβάσει την ομάδα του με το 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί την εστία και η άμυνά του θα αποτελείται από τους Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Βύντρα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Σιμάο και Κατσουράνης και λίγο πιο μπροστά οι Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον, Ζέκα με τον Τοτσέ να παίρνει θέση στην κορυφή.

Την πράσινη αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καραγκούνης, Νίνης, Πετρόπουλος, Λαγός, Μαυρίας και Βιτόλο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κουίνσι, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ και Σπυρόπουλος, αλλά και οι Λέτο, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ που δεν υπολογίζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα