Επαφή και πρόταση

Επαφή και πρόταση

Επαφή και πρόταση

bet365

Ο Δημήτρης Γόντικας είχε επαφή με τον Σιμάο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποσχέθηκε εξόφληση των οφειλών αλλά και οριστική πρόταση παραμονής στον παίκτη στο επόμενο δεκαήμερο.

To συμβόλαιο του Σιμάο είναι ένα από τα πολλά που λήγουν στην Παιανία αυτό το καλοκαίρι. Ο ατζέντης του Μοζαμβικανού, Έκτορ Περάλτα, βρίσκεται στην Αθήνα και είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα. Συζήτηση έγινε για τις οφειλές που υπάρχουν, με τον Γόντικα να ξεκαθαρίζει στη πλευρά του «Σίμου» ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρχει εξόφληση.

Παράλληλα για ακόμη μία φορά έγινε γνωστή η πρόθεση του Παναθηναϊκού για παραμονή του διεθνή μέσου στο «τριφύλλι» και αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να γίνει μία τελική πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου. Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι αρκετές. Οι «πράσινοι» ελπίζουν να μην έχει βρει ο 23χρονος άσος την πρόταση που θέλει. Ο Σιμάο θέλει να παραμείνει αλλά είναι λογικό να παίζει το... παιχνίδι του, για να μπορέσει να έχει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν περίπου ένα μήνα δήλωνε ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και στην συνέχεια το «μάζεψε», λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα και πως ο ατζέντης του διαχειρίζεται τα πάντα σχετικά με το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα