«Τελικός με ΑΕΚ»

«Τελικός με ΑΕΚ»

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι έκανε λόγο για τελικό κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε και στις ανησυχίες του που είναι η ψυχολογική κόπωση.

Ο Λάσλο Μπόλονι με δηλώσεις του στη Nova, έδωσε το στίγμα του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, λέγοντας πως όλοι θα το αντιμετωπίσουν σα να είναι τελικός, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είναι έτοιμη…
Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την ετοιμότητα των παικτών του.
Για το μεγαλύτερο προβληματισμό του:
«Ανέκαθεν η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά την ψυχολογική κόπωση, είναι κι η πιο δύσκολη ν« αντιμετωπιστεί».

Πως την αντιμετωπίζει ένας προπονητής;
«Προσπαθείς να έρθεις κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να προσέξεις τι θα πεις. Τους ζητάς να ξεχάσουν το παρελθόν και να αφοσιωθούν μόνο στο παρόν και στο μέλλον»

Για την ετοιμότητα της ομάδας:
«Όχι ... Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να γίνουν και να ολοκληρωθούν αναφορικά με την πνευματική και τη σωματική αποκατάσταση. Δεν πιστεύω πως είτε εμείς είτε ο αντίπαλος μπορούμε να παρουσιάσουμε νέα πράγματα. Πλέον γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, ακόμη κι αν ο Γκούντγιονσεν - που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής - αγωνιστεί σίγουρα θα τους προσδώσει μια θετική προοπτική αλλά δε θα είναι κάτι καινούριο για εμάς, κάτι που δε γνωρίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε όσο πιο... φρέσκοι γίνεται, είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Σ’ αυτήν την κατάσταση η ομάδα που κάνει λάθη δεν μπορεί να κερδίσει»

Για το αν είναι τελικός το αυριανό παιχνίδι:
«Οχι, δε θα το έλεγα, κάθε αγώνας είναι σημαντικός αλλά θ» αγωνιστούμε σα να είναι τελικός»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα