Με Δέλλα στον «τελικό»

Με Δέλλα στον «τελικό»

Με Δέλλα στον «τελικό»

bet365

Ο «Κολοσσός» επιστρέφει για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο ενώ ο Κλωναρίδης είναι μεν στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολος.

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Νίκο Κωστένογλου στην προπόνηση της Τρίτης καθώς ο Τραϊανός Δέλλας προπονήθηκε κανονικά και μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Ενας αγώνας στον οποίο τα πράγματα είναι πολύ απλά για την ΑΕΚ: Νίκη και μόνο νίκη αν θέλει να βγει στα προκριματικά του Champions League.

Το κακό, γιατί στην ΑΕΚ πάντα θα πρέπει να υπάρχει και τέτοιο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν προπονήθηκε και η εκτίμηση του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ώστε να δει ο «Κωστέ» αν θα τον έχει ή όχι στην 18άδα.

Προς το παρόν, ο προπονητής πήρε 25 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Περιμένουν τον κόσμο...
Η κρισιμότητα της αναμέτρησης αλλά και το γεγονός ότι είναι -αν δεν αλλάξει κάτι- το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου προκαλούν αισιοδοξία στους ανθρώπους της ΠΑΕ σε ό,τι αφορά την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ. Αν αυτή η αισιοδοξία είναι ή όχι βάσιμη, πάντως, θα φανεί την Τετάρτη στις 20:00...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα