Για Ταμπανού η Ίντερ

Για Ταμπανού η Ίντερ

Για Ταμπανού η Ίντερ

bet365

Η Ίντερ φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Φρανκ Ταμπανού από την Τουλούζ, ενώ άλλα δημοσιεύματα από την Γαλλία θέλουν τους νερατζούρι να κυνηγούν και τον Εμπαγιέ Νιανγκ της Καέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com η Ίντερ κινείται για την απόκτηση του Φρανκ Ταμπανού από την Τουλούζ. Οι Μιλανέζοι φέρονται να παρακολουθούν τον παίκτη εδώ και δύο χρόνια, έχουν μείνει ικανοποιημένοι από αυτό που είδαν και αναμένεται να καταθέσουν πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ο 23χρονος Γάλλος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και είναι φυσικά από τους καλύτερους παίκτες των «βιολέ» μαζί με τους Καπού και Σισοκό. Βέβαια, κατά πόσο το δημοσίευμα, που τον παρουσιάζει ως αριστερό μπακ, έχει δόση αλήθειες ελέγχεται... Από άλλες πιο αξιόπιστες πηγές στην Γαλλία, όμως, οι νερατζούρι φέρονται έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού της Καέν, Εμπαγέ Νιανγκ. Ο νεαρός άσος μπορεί φέτος να ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, όμως παίζει από την σεζόν 2010-11 βασικός και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λιγκ 1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα