Σκέψεις για πώληση του Ιμπρα!

Σκέψεις για πώληση του Ιμπρα!

Σκέψεις για πώληση του Ιμπρα!

bet365

Το ενδεχόμενο να βάλει πωλητήριο στον Ιμπραΐμοβιτς εξετάζει η Μίλαν, καθώς ο Σουηδός δεν καθόλου καλή σχέση με τον Αλέγκρι και λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του.

Η είδηση προέκυψε από το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων σύμφωνα με το οποίο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και δεν απέκλεισαν την πώληση του Σουηδού σταρ, ο οποίος δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με το τεχνικό επιτελείο ενώ είναι μόνιμα πρωταγωνιστής σε κόντρες μέσα στα αποδυτήρια. Οπως προκύπτει, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η ηλικία του Ιμπρα, ο οποίος βαδίζει προς τα 31.

Αμέσως μετά την είδηση από το Ansa, οι Ροσονέρι έσπευσαν να διαψεύσουν για το κακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, χωρίς όμως να κάνουν το ίδιο για το σενάριο της μεταγραφής. «Μέσα από το τμήμα επικοινωνίας η Μίλαν θέλει να διαψεύσει τα ρεπορτάζ που θέλουν να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι».

Ηδη πάντως βγήκαν οι πρώτες φήμες στην Ιταλία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σουηδού και γίνεται λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι αλλά και ανταλλαγή με τον Μάριο Μπαλοτέλι! Θα έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την Μίλαν σε μία μεταβατική περίοδο μετά τη μαζική έξοδο των θρύλων της, χωρίς τον μακράν καλύτερο παίκτη της...

 

SERIE A Τελευταία Νέα